10e Jaargang

2013 - 2023

Het Scaldis Kamermuziek Festival kiest voor speciale locaties

Het Pinksterweekend 2023 wordt speciaal. Zeven internationaal bekende musici komen naar Zeeuws-Vlaanderen om drie concerten te verzorgen in speciale locaties.
Het Scaldis kamermuziek Festival viert een jubileum. Tien jaar geleden startte Mathieu van Bellen met zijn Festival. Voor de muziekliefhebbers wordt het een feestelijk weekend vol mooie muziek.

Zaterdag 27 mei is het eerste concert. Traditiegetrouw in

huiskamercafé Het Verdronken Land in Emmadorp

Mathieu van Bellen artistiek leider
De musici: Maria Milstein viool, Mathieu van Bellen viool, Ori Epstein cello, Omri Epstein piano (Busch Trio pianotrio), Noga Shaham altviool, Naomi Shaham contrabas, Nicolas van Poucke piano spelen dan de sterren van de hemel.

huiskamerconcert
De meest intieme locatie in Zeeuws-Vlaanderen. Klein? Dat klopt, maar wel oergezellig en sfeervol. Je kijkt je ogen uit en hoort de vogels letterlijk piepen. Een interieur dat riekt naar geschiedenis, met een klein opkamertje en volledig gevuld met de mooiste beelden, schilderijen en streekkunst. En dat vlakbij het verdronken Land van Saeftinghe, een bijzonder schorren- en slikkengebied. Daar groeien kruiden en planten en vertoeven duizenden vogels.
Wie kent niet Gina en dochter Sofie, fantastische gastvrouwen in dit kleine paleisje. Iedereen die houdt van een bakske koffie of nen goeie pint is daar al eens gepasseerd.
Het muzikale menu bestaat die avond uit bijzondere feestelijke welklinkende gerechtjes. De muziekliefhebbers worden getrakteerd op een groot aantal amuse-gueules, pure en smaakvolle lekkermakers. Alles proeft naar meer. Alle stijlen en genres komen voorbij en het wordt dus echt smullen geblazen. Natuurlijk zijn er nog verrassingen en toetjes te verwachten. Een plezier voor proevers en bereiders.

Locatie: café ’t Verdronken Land
Adres: Koninginnestraat 21, 4568 PT Hulst
Aanvang: 20.00 uur

Klik hier om toegangskaarten te bestellen  Uitverkocht.

Gelieve contant geld mee te nemen voor het betalen van uw drankjes en voor uw eventuele donatie aan de musici. U kunt op deze locatie helaas niet pinnen

Contact

Stichting Scaldis
Kamermuziek Festival

Clausstraat 18
4561 JD Hulst
scaldisinfomail

 ANBI status

Zeeuws-Vlaanderen's

 Scaldis kleur

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save